Camping Park

Naslov: Latkova vas 227 3312 Prebold    Rezervacije in informacije na gsm: +(386) 41 472 496

Camping


IŠČETE MIR, LEPO NARAVO IN ZASEBNOST – OBIŠČITE NAS 


KAMPIRAJTE OB REKI SAVINJI V PREKRASNI MIRNI NARAVI
(samo 250m od izvoza iz avtoceste A1 Ljubljana – Maribor, izvoz Šempeter-Prebold)

V reki Savinji je možen ribolov, ob njej so urejene sprehajalne in kolesarske poti. Poleti se lahko v njej kopate  ali si poiščete osvežitev v letnem bazenu Prebold. V okolici kampa je nekaj otroških in ostalih igrišč (golf, košarka, odbojka). Do bližnjega hribovja se lahko podate peš, s kolesi ali z avtomobili in nato pot nadaljujete peš (Hom,Gora OljkaMrzlica…).

Od kulturnih in naravnih znamenitosti sta nam najbližji Jama Pekel in Rimska nekropola, muzejska zbirka Prebold skozi čas v bližnjem Preboldu ter Ekomuzej pivovarstva in hmeljarstva Slovenije  in Fontana piv Zeleno zlato v 5 km oddaljenem Žalcu.

CAMPING

Kamp Park se razprostira v osrednjem delu srednje Savinjske doline ob reki Savinji. Z 20 kampirnimi mesti  spada v kategorijo mali družinski kampi. Ugodna klima in travnata površina kampa omogočata prijetno preživljanje vaših počitnic. V kampu je vsa potrebna infrastuktura (elektrika, sanitarije, tuši s toplo solarno ogrevano vodo, pomivalnica posode, pralni stroj)  ter brezplačna uporaba zunanjega kamina, hladillnika in WIFI-ja (brezžičnega interneta).

Šotori

Smo odlična lokacija za vse, ki brez šotora enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli, da se boste pri nas počutili kot doma.

Prikolice

Smo odlična lokacija tiste, ki brez prikolice za kampiranje enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli za dovolj sence v vročih poletnih dneh.

Avtodomi

Smo odlična lokacija popotnike, ki brez avtodoma enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli za ustrezno infrastrukturo v sožitju z naravo.

 

GALERIJA

REZERVIRAJTE SI SVOJ KOŠČEK RAJA 

Translate »